TOKİ Şehit Öğretmen Güzin Yılmaz Ortaokulu

Vizyon: Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50-15:20
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında 2022 ve 2023 yıllarında Reversi branşında il birincisi olmuş ve Türkiye genelinde yapılan turnuvada Okulumuzu temsil etmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: 2022 yılında TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Proje yarışmasında ilimizi temsil eden 3 okuldan biri olarak bölge sergisine katılmıştır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz e-twinning projesinde 2 defa uluslararası kalite etiketi ödülü almıştır.

Telefon - 3182562054

WEB - https://guzinyilmazortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YUVA MAHALLESİ , 2602. SOKAK, NO 39 MERKEZ / KIRIKKALE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yuva Mahallesi TOKİ konutları içerisinde yer almaktadır.

Adres - YUVA MAHALLESİ , 2602. SOKAK, NO 39 MERKEZ / KIRIKKALE

Ulaşım Toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehir Merkezine 7 km uzaklıktadır.